Viszonteladói információ

Alapanyagok, késztermékek hobbi felhasználóknak és profi gyártóknak. Partnereink között kozmetikus, masszőr, szappankészítő, sminkes is megtalálható.

Legyen online vagy offline boltod, műhelyed, szalonod .Legyél kezdő vállalkozó vagy tapasztalt róka, örömmel kiszolgálunk a legrövidebb időn belül. Több palettás mennyiségnél némi átfutási idővel számolni kell, de kollégánk minden esetben egyeztetni fog Veled. E-mailen értesítünk akcióinkról, újdonságainkról.

pngwing.com (13)

Partnereink az alábbi előnyöket élvezhetik

  • Gördülékeny rendelés visszaiagzolás e-mailen, gyors és sérülés mentes szállítás.
  • Mindig naprakész Biztonságtechnikai adatlapok, Minőségi igazolások kísérik termékeinket.
  • Szortimentünk gyártását mi végezzük, így bátran kérdezhettek összetevőről, egyes folyamatokról.
  • Elérhetőek vagyunk egész nap-igen, felvesszük a telefont és válaszolunk minden e-mailre!
  • Alapanyagokat A-tól Z- ig beszerezzük 100 g-tól a több tonnnáig BIO és klasszikus minőségben is.
  • Karácsonyi szezonban apró ajándékkal kedveskedünk Nektek és vásárlóitoknak (jellemzően mini termékek). Marketing támogatás egyéni igények szerint is.
  • Tisztességes árrés minden terméken, kedvező kisker ár a vevőidnek.

GY.I.K.

Nincs. Minden vállalkozás más és más. Egy darabtól, és évi néhány alkalommal is kiszolgálunk. Ha évek óta nem hallunk Felőled, fiókod inaktívvá válik.

Offline bolt esetén a veszélyes áruk két módon igénylig a bejelentést: egyfelől az Ántsz felé (7800,-Ft-os procedúra, részletesen itt: http://kormanyablak.hu/hu/feladatkorok/69/NEPEG00022),

Másrészt működési engedély köteles a tisztítószer-háztartási vegyiáru forgalmazása, ezt a helyi Önkormányzat felé kell bejelenteni.

Biztosítjuk Részedre. Ha friss fotó készül, tudni fogsz róla. Biztonsági adatlapokat is digitálisan eljuttatjuk Részedre-hiszen a Hatóság rendszeresen ellenőrzi azok meglétét.

Igényelj új jelszót, valószínű sikerülni fog belépni. Ha nem, írj nekünk bátran: [email protected]

A tévedséek elkerülése végett ez a legjobb módja annak, hogy mielőbb készen legyen a csomagod és mindent meg is kapj. Telefonon, emailen van mód részletekről egyeztetni.

Kérdés esetén keresd ügyfélszolgálati vezetőnket

Radnainé Sitkei Krisztina
[email protected]

Regisztráció

Személyes adataid a rendelésed sikeres teljesítéséhez, valamint a gyorsabb vásárlás érdekében kezeljük. További információ: Adatkezelési tájékoztató.