MosóMami

Hűségprogram

Szia Kedves Érdeklődő!

Először is szeretnénk nagyon megköszönni, hogy visszatérő vásárlóink közé tartozol!

 Reméljük minden termékünket maximális megelégedéssel használod. Hűségedet nagyra értékeljük, ezért kidolgoztunk egy olyan rendszert, melynek segítségével nagyszerű ajándékokhoz, és nem mindennapi kedvezményekhez juthatnak állandó vásárlóink. Tapasztalhattad, hogy számládat egy különleges egyedi borítékban kapod, melyen felhívjuk figyelmedet, hogy ezeket a borítékokat gyűjtögetni kell/ érdemes, mert ennek segítségével tudsz majd kedvezményesen vásárolni, és ajándékot kapni. Ami változás és jó, hogy az év folyamán bármikor be tudod váltani a borítékokat, attól függően hogy kis vagy nagy kedvezmény szeretnél.

De nézzük a konkrétumokat

A beváltás menete

Postai úton vagy személyesen eljuttatod hozzánk a beváltani kívánt borítékokat (MosóMami Kft. 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa u. 10/c/7), mi pedig az ezt követő vásárlásod végösszegéből levonjuk a megfelelő kedvezményt, és a csomagodba betesszük a plusz ajándékot.

Így jut el hozzád az ajándék

A visszaküldést követő rendelés teljesítésével együtt kerül postázásra/ átadásra az ajándék, és levonásra a kedvezmény.

Hűségprogram
3
visszaküldött boríték esetén az ajándék

1 db vászon szatyor + 5% KEDVEZMÉNY

a következő rendelésed végösszegéből.
5
visszaküldött boríték esetén az ajándék

1 db Juta táska + 15% KEDVEZMÉNY

a következő rendelésed végösszegéből.
7
visszaküldött boríték esetén az ajándék

1 db nagy esernyő, 1 db vászon szatyor + 20% KEDVEZMÉNY

a következő rendelésed végösszegéből.
10
visszaküldött boríték esetén az ajándék

1 db Juta táska, 1 db nagy esernyő + 25% KEDVEZMÉNY

a következő rendelésed végösszegéből.

Tehát te döntöd el, hogy meddig gyűjtögetsz, és hány borítékot váltasz be egyszerre.

A programban való részvétel fontos feltételei

Példa: “Minta Kinga” az elmúlt időszakban 5 alkalommal vásárolt webáruházunkból. Minden alkalommal gondolsan eltette a borítékot, hogy állagát megőrizze. Úgy döntött eljött az ideje a beváltásnak. A szabálzatból tudja, hogy 5 borítékért 15% kedvezmény és egy Juta táska a jutalma. A borítékokat beteszi egy nagyobb borítékba, amit megcímez a MosóMami Kft-nek (2142 Nagytarcsa, Déri Miksa u. 10/C), és postára adja. Ezután lead egy rendelést a webáruházból. Ügyel arra, hogy a megjegyzés rovatba feltüntesse: “5 borítékot szeretnék beváltani, postára adtam őket. ” Amikor a postás meghozza a borítékokat, kollégáink leellenőrzik a darabszámot, a borítékon lévő adatokat, és az eredetiséget, és a megrendelőnek emailben visszaigazolják a boríték beváltást. Ezután már csak a csomag összekészítése van hátra. A megrendelés folyamán Kinga látja, hogy (például) 12.500.- Forintért vásárolt. Ebből kerül levonásra a 15% kedvezmény, így a fizetendő végösszeg: 10,625.- Ft lesz utánvét esetén. Ha vevőnk előre utalást választ fizetési módként, akkor a boríték beváltás visszaigazolása után küldjük a kedvezménnyel csökkentett díjbekérőt, ami alapján el tudja utalni a kedvezményes vételárat.

Kérdés esetén állunk rendelkezésre a [email protected] email címen

Jó gyűjtögetést kívánunk mindenkinek!