Történetünk

Hogyan, és miért indult el a MosóMami?

Friss háziasszonyként ömlött rám az infó és rövidesen egy szekrény lett tele(!) tisztítószerrel..Öblítők, mosóporok, spriccelős flakonok és többféle sampon-balzsam,testápoló várt a sorára kiolvashatatlan összetevőkkel…. Ugyanakkor a férjemnek nem múló kiütései, nagyon száraz bőre és ekcémás foltjai voltak…

Egy osztrák kolléganőm hozott mosódió mintát, így a fürdőszobánk hamarosan laborrá változott, mert tudtuk, hogy innen nincs visszaút a régi életmódhoz… “Maguk ebből a mosódióból akarnak megélni, ilyen névvel???”-kérdezte a biztonsági őr a bankban, amikor a törzstőkét remegve befizettük a megmaradt nászutas pénzünkből.

2009 március 2-a volt. Sírva fakadtam, rá két napra pedig kiderült, hogy úton van a nagyfiúnk is a pocakban….nem volt semmink azon kívül, hogy nagyon szerettünk volna valami jót tenni, ami jövedelem kiegészítésnek is jól jöhet majd.

MosóMami

A kezdő lépésektől napjainkig

A válság kezdetén (amiről nem is tudtunk lévén, semmilyen pénzügyi képzettségünk nem volt) úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk az ország-világnak, hogy ez a mosódió nevű dolog nemcsak a mi mosószer allergiánkra jelent megoldást, hanem a környezetvédelemben is adu ász lehet... "Jaj, hát most ez tényleg kell Nektek?Tudod mennyi macera van egy céggel?"-mondták a szülők és barátok...Fogalmunk sem volt (lásd fent) de a következő évek hajnalig tartó csomagolásai és papírmunkája tanított ezt-azt :)...A szülők pedig mellettünk voltak,segítettek elsősorban a gyerekeknél és ezért sosem lehetünk elég hálásak! 

Hála a nemzetközi szállítmányozói és kereskedelmi tapasztalatnak is a kapcsolatok szépen alakultak és azóta is ápoljuk ezeket, és, mivel szeretjük a kihívásokat, megdupláztuk gyermekeink számát is :).

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED