Történetünk

Hogyan és miért indult el a MosóMami?

Mert a jó körbejár. Az elmúlt bő 12 évben ezt biztosan megtanultuk, miközben két gyerkőc boldog szüleivé váltunk és garázs cégből ipari méretű üzemmé fejlődtünk. Minden a mosódióval kezdődött, amit érdekességképpen mutatott meg egy osztrák kolléganőm, és remekül bevált Zoli érzékeny, ekcémás bőrére, munkás ruháknál is. A mosnivaló csak gyűlt, ahogy a család is gyarapodott, ezért a fürdőszoba laborrá válozott és ez azóta is így van.

Napjaink történései megmutatják, hogy a tudatos, zöld életmód nem divat kérdése, hanem kulcsa annak, hogy bolygónkkal harmóniában éljünk a jövőben is. Ma már együtt működünk olyan alapanyag gyártókkal, akik szintén a kevesebb több elvét vallják, akik nem csak a profitot tartják szem előtt és akikkel hatékony, mégis fenntartható alapanyagokról ötletelhetünk együtt.

Kriszti és Zoli

Kik vagyunk mi?

Szülők és kutyagazdik vagyunk,akiknek a túlfogyasztás és pazarlás szavak vörös posztó,akiket nem lehet megtéveszteni jól hangzó, de haszontalan összetevőkkel és, akik azon vannak, hogy minél többen elérhető áron jussanak kevesebb vegyszert tartalmazó kozmetikumokhoz, mosószerekhez.
Vállalkozók is vagyunk, akik a tisztességes és minél zöldebb üzletet folytatják, akik minden vásárlót (és a sok sok sok kérdéseieket) szeretettel fogadnak és legalább ilyen hálásak a MosóMami csapatnak, akik mellettük és mögöttük állnak nap, mint nap.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED