Allantoin
Krémekhez, arcápoló termékekhez érdemes adni elsősorban. Jótékony hatását elsősorban bőrérzet szempontjából fejti ki. Vízben 0,5%-ig maradéktalanul oldódik. Nem szabad 75 °C foknál melegebb fázisban a vízhez adni.
MosóMami
Mi ezt javasoljuk emulziók esetén
A hűlés fázisában finoman diszpergáld el, szórd el a kencében az anyagot és alaposan keverd el. Hideg eljárásos módszereknél egyszerűen a vízfázisban használd.

foldiadel (megerősített tulajdonos) –
Értékes hatóanyag, mindenféle kozmetikumokban szívesen használom (krémek, testápolók, stb.).