Minden egyes hétvégén, bárhová is megyek, több tucat ropogósra sült arcot, vállat, hátat látok, ami baj.

Egy óra alatt olyan sokknak teszed ki a bőröd, amit aztán jó esetben hetekig, rosszabb esetben évekig emlegetsz, a korai ráncokról nem is beszélve!

Szóval ideje lerombolni a mítoszokat , szerezd be a napkrémed , csakis fizikai fényszűrőkkel! Napozás után pedig aloe gél és/vagy kókuszolaj hajtól talpig a maximálisan hidratált hajért és bőrért!

MÍTOSZ 1

A napkrém macerás...semmi illata zsíros és különben is... A fizikai fényszűrők fehér csíkot hagynak...NEM. Ha követed a használati utasításunkat és a nem nano (de mikro) méretű fényszűrővel ellátott kencénket használod, okés lesz még arcon is! A napra pedig jobb, ha nemparfümben mész és az is jó, ha a krémed tápláló és vízlepergető. Egy jó formula kellemes a bőrnek, és megfelelő SPF-fel van ellátva.

Tipp: Ha vízes szérumot vagy arckrémet használsz, engedd felszívódni, utána tedd fel a napkrémet!

MITOSZ 2

a kis SPF semmire nem jó. De igen, tökjó 15-től felfelé! Az EU miimum 6-os SPF-et ír elő minden termékre ahhoz, hogy rá lehessen írni, hogy fényszűrős.

MÍTOSZ 3

teszek ide-oda a krémből oszt' kész. Nem...Mindenhová tegyél,lásd előző poszt! Fül, orr, kézfej!Lásd: infografika.

MÍTOSZ 4

bekenem reggel oszt' kész. Nem! Újra és újra be kell kenni a bőröd, főleg úszás után!

MÍTOSZ 5

nem barnulok a krém alatt. De igen, csak lassabban és nem égsz le közben!

MÍTOSZ 6

A napkrém káros... Ójajj.. Nem, néhány kémiai fényvédőről kevés az infó és én sem ajánlom mindig mindenhová mindenkinek jó szívvel, DE van bőven jó, fizikai fényvédős alapanyag! itt is fontos, hogy mikro (de nem nano) méretű, minőségi, gyógyszerkönyvi alapanyag kerüljön a kencébe, megfelelő módon és anyagokkal, eszközökkel elkeverve. Ezért ne kutyuld magadnak!

Eco-Z Happy Sun napvédő krém SPF20

4 400 Ft nettó 3 465 Ft
Bőröd a várad! Nyáron is! Kérlek oszd meg a cikket, ha hasznosnak találod!
Szép nyarat kívánok!