Minőség


KÍNÁLT ALAPANYAGOK

Az egykomponensű növényi vajak, olajok, szállítmányonként mutathatnak eltérést. Ez abból ered, hogy minden növény másképpen érik be, másképpen adja ki az olajat. Egyes tulajdonságok csak molekuláris szinten tapasztalhatóak, másokat jobban észreveszünk: pl. a sheavaj egyszer picit világosabb bézs, majd sárgás bézs.Máskor  a diós-füstös  illat  különbözhet.

 

Az objektív tulajdonságokat minidg azonos szinten kell tartani, ilyen a bakterológiai tisztaság, vagy a finomítatlan/ finomított mivoltja egy alapanyagnak.

 

A szubjektív tulajdonságokat (bőrérzet, illat, stb.) egyedi döntés és egyedi bőrtípus, akár hangulat adja, ezért lehet, hogy egyes olajokat megszeretsz testápolásra, másokat nem. Igyekszünk részletes leírást adni, de ha kérdésed, aggályod lenne, mindenképpen írj nekünk: info@mosomami.hu.

 

NÖVÉNYI TENZIDES TISZTÍTÓSZEREK és TISZTÁLKODÓSZEREK:

A növényi mosószerek (cukortenzidek, szaponin) is mutathat apró ingadozást, de ez sosem megy a mosóerő rovására! A növényi mosóadalékok néha szeparálódnak egymástól, és elegendő összerázni őket, utána használhatóak. Kérjük, hogy tartsd őket fagytmentes és száraz helyen, és óvd az erős napsütéstől is.

 

Szeretnénk, ha elégedetten nézelődnél boltunkban, ezért keresd bátran Facebook oldalunkat, ahol sok recept, ötlet található. Blogunkban rendszeresen adunk tippeket kezdő és haladó kencekészítőknek, valamint megosztjuk általános bőrápolási tanácsainkat.

 

FONTOS:

Bontott vagy  félig használt terméket nem áll módunkban visszavenni. Illat, szín, egyéb komponenst érintő kérdésben bátran kérdezz csapatunktól. Minden egyéb esetben kérünk jelezd felénk, hogy segíthessünk a választásban, vagy megoldjunk egy minőségbeli kérdést: INFO@MOSOMAMI.HU