TOP ajándékötletek kisbabás Anyukáknak

TOP ajándékötletek kisbabás Anyukáknak

Mit vigyünk ajándékba az újdonsült szülőknek, hogy ne egy huszadik tucatajándékkal, vagy haszontalan kacatokkal „lepjük” meg őket?


 

Babaváró buliba mész? Vagy már meg is született és őt látogatod meg?

Ilyenkor mindenki szeretné elsők között köszönteni a kismamát vagy a frissen született kisbabát, de úgy illik, hogy ne menjünk üres kézzel.

 

Rugdalózó, csörgő, pelenka, cumisüveg… uncsi, igaz? Szinte mindenki ilyesmit ad és kap. Ha nagy a rokonság, a látogatás végére egy kisebb raktár megtelik a „baba első naplója”, vagy csörgője, szundikendője, és hasonló feliratú ajándékokkal.

 

Milyen a jó kisbabás ajándék?

 

A kicsi szülei persze minden ajándéknak örülnek, de a legnagyobb öröm számukra, ha olyasmit adunk, amit:

- Praktikusnak, hasznosnak találnak, és nem tucat ajándék,

- A  megnövekedett kiadásaik mellett nem nekik kell megfizetniük,

- Nem a sarki boltban lehet kapni, hanem valami egyedibb, de a keresgélés terhe nem az ő vállukat nyomja.

 

Ha közismert babaholmira is esik a választásod, akkor is próbálj valami újat vinni az ötletbe! A sarki bababoltban is kapható minden egy baba ápolásához, de ha egy kicsit utánanézel, egyedi, továbbfejlesztett, szebb és jobb minőségű termékekre bukkanhatsz. Hidd el, hálásak lesznek érte!

 

TOP 5 kisbabás ajándék

 

A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt, de mi most megmutatunk 5 lehetőséget, amivel garantált lesz a sikered a kisbaba szüleinél:

Babahálózsákra minden kisbabának szüksége van. Sokfélét lehet kapni, de ha igazán szépet és minőségi szemlélettel készítettet szeretnél, akkor érdemes a magyar kézműves anyukák termékei között szétnézned. Sokszor egy modernebb mintájú anyag évekig a gyerekszoba dísze marad, egy praktikusabban elhelyezett cippzár pedig nagyon sok éjszakai pelenkázást tehet egyszerűbbé. A gondosan tervezett, szívvel-lélekkel készített babahálózsák márkák arra is figyelnek, hogy tudjon mozogni a baba, de közben gyengéd ölelést is adjon neki a babahálózsák, ezzel nyugodtabb éjszakákat biztosítva neki és anyukájának is.

 

A csendes könyv kétségtelenül egyedi ajándék. Egy magyar kézműves anyuka is készít ilyet, a megajándékozandó gyermek érdeklődési körének, korának, nemének, ízlésének megfelelően. Nincs futószalag, minden könyv annak az egyetlen egy babának készül. Lapjai cserélhetőek, később bővíthetőek, és a plusz benne, hogy minden oldal egy fejlesztő kis játék is egyben.

 

A natúr babakozmetikum csomag még csak véletlenül sem olyan elcsépelt ajándék, mint felnőttek körében a dezodor. A legtöbb tudatos szülőnek komoly fejtörést okoz, milyen kozmetikumokat használhat biztonsággal a kisbabája érzékeny bőrére. Éjszakákon át tartó internetes böngészést spórolsz meg az anyukának, ha összeállítasz egy valóban, nem csak szlogenjében bababarát kozmetikumcsomagot ajándékul. (Itt tudod elolvasni, milyen a jó babakozmetikum. LINK) Figyeld csak meg, milyen hálás tekintettel néz majd rád!
 

Ha a baba még anyukája pocakjában tölti napjait, vagy épp csak megszületett, akkor még nyugodtan kaphat a baba helyett a kismama ajándékot, vagy akár ketten együtt. Olyasmit is választhatsz, amit nem tudnak azonnal használni, de néhány elröppenő hónap után hasznát veszik majd.


Vihetsz ajándékba akár egy igényes gyerekdalokkal teli CD-t, vagy egy komolyzenei válogatást, pl. Mozarttól, ami egyszerre nyugtatja meg az anyukát és a kisbabát is. Vásárolhatsz egy jó hozzátáplálási könyvet, vagy meglepheted a családot előre egy aranyos, minőségi babaétkészlettel.

 

Az újdonsült szülőknek általában rengeteg a tennivalójuk. Azt azonban sosem veszítik szem elől, hogy ez az időszaka az életüknek múlandó, ezért érdemes minden fontos pillanatát megörökíteni. Lehet karácsony, születésnap, de még alkalom sem nagyon kell hozzá. A baba első évében sokat változik, és mivel visszafordítani az idő kerekét nem tudjuk, a fényképeket mindenki nagy kincsként őrzi.
Segíthetsz a szülőknek, hogy a szép pillanatokat méltóképpen megörökíthessék. Egy profi baba-mama vagy családi fotózásra szóló ajándékkártyának mindenki örül.

 

Vége a fejtörésnek, a fenti ajándékok között biztosan találsz olyat, ami beindítja a fantáziádat. Már tudod is, mit vigyél?« vissza
Blog
Ha azt hitted, mindent tudsz az argán olajról, olvasd el ezt
Cimkék: kiemelt,

A sok sok pozitív visszajelzés arra inspirált, hogy utánanézzünk, a nagyvilágban hogyan használják ezt a mesés olajat még...

Tovább
Wellness lábápolás otthon
Cimkék: kiemelt,

A szemünktől a lábak vannak a legmesszebb, mégis érdemes fokozott figyelmet fordítani erre a területre. Ápold és dezodoráld!...

Tovább
Diétát támogató illóolajok
Cimkék: kiemelt,

Még a legelszántabb diétázónak is jól jön egy kis segítség-ha fogytán az akaraterő. Ebben is segít az aromaterápia. Egyes illóolajok pedig a rendszeres (napi 5 perc is az!) mozgást egészítik ki bőrtónust javító hatásukkal.

Tovább