Pálmamentes EcoNut mosószappan- papír csomagolásban is

Pálmamentes EcoNut mosószappan- papír csomagolásban is

Szuper mosószer-takarítószer a mindennapok során és akár fürödhetsz is vele. Ezt eddig is tudtuk. Pálmavaj nélkül készítjük-talán ez sem meglepő. Végre végre papírban is elérhető!


Amikor kozmetikumot vagy tisztítószert teszünk papírba, nagyon kell azzal számolni, hogy átzsírosodhat, átázhat. Most jött el az idő, hogy megtaláltuk a megfelelő papír dílerünket :). Egyenlőre próba verzióban, de elérhető az FSC minősítésű papír csomagolás.

Lehet, hogy sokan nem is ismeritek az EcoNut mosószappanunkat, szóval nézzük, mi mindenre használhatjátok:

 

#1: Mosás, folttisztítás:

 

Mosáshoz reszeld le a szappant és keverd el mosószódával,esetleg aktív oxival. Kb. 1 dl-t tégy mosásonként egy nejlonzokniba és dobd a mosódobba a ruhák közé. Öblítésnek ecet/illóolaj és voilá!

Foltok: a szappan a legtöbb foltot jól kiszedi-fontos, hogy minél frissebb legyen az alany!

 

Kézi mosás: selyem és gyapjú kivételével minden anyag jól mosható például nyaralás során. Nem fogja csípni-marni a kézbőrödet, a ruhákpedig szép tiszták lesznek.

 

 

Fehérítés: tudjuk jól, hogy egyes alsóneműk, pólók egyszerűen olyan kényesek, hogy semmivel sem lehet együtt mosni őket. Azonnal szürkülnek, sárgulnak vagy egyszerűen csak valahogy nem mossa ki a gép... Ilyenkor a kézi mosás az egyetlen megoldás.

 

#2: Mosogatás:

 

Ha éppen nincs kéznél mosogatószer, esetleg vadkempingezel, az EcoNut mosószappan társad lesz az edények mosogatásánál. Még a környezetedben sem okoz kárt.

Dörzsöld be a szivacsodat szappannal és ezzel mosd le a zsíros szennyeződést. Utána esetleg lehet, szükséges az enyhén savas utolsó öblítés.

 

 

Gépi mosogatáshoz nem igazán jó, de áztatáshoz, kézi mosogatáshoz mindenképpen próbáld ki!

 

#3. Áztatás

 

Ebben nagyon profi. Akár mosószóda mellett vagy helyett egy jó kis szappanos vízben áztasd az igazán koszos ruhákat, konyharuhákat, függönyöket.

 

#4.Fürdés

 

Az EcoNut mosószappanban semmi oyla nnincs, amit a bőröd ne szeretne.Kókuszvaj, napraforgó és mosódió kivonat. 3 hétig érlelet jó kemény szappan lágy habbal, zéró színezék,-vagy illatanyaggal. Már csak be kell szerezned ITT >>> https://mosomami.hu/EcoNut-mosodios-haziszappan

 

Minden kis zöld lépés számít a felmelegedés csökkentéséért, a műanyag szennyezés minimalizálásért tett harcban. Kilépsz a komfortzónából és rájössz, ez mennyire felszabadító érzés. A környezettudatos életmód kreatívvá tesz, spórolsz és boldogsággal tölt fel!

 

Napsütéses őszi napokat kívánok!

 

Barátsággal: MM Kriszti« vissza
Blog
5 indok,amiért a Te nagyszüleid is Zerowaster-ek
Cimkék: kiemelt,

Okoljuk az elmúlt bő 60 évet amiért a műanyag zacskók, a vegyipari szennyezés, a túlhalászat és mindenféle környezetszennyezés a tetőfokára hágott. Probléma, hogy a kezdetben a mosószernek kitalált szappanhelyettesító SLS és társai a kozmetikai iparba is bekerültek-és maradtak a mai napig. Gond, hogy mindenkinek okos kütyüje van miközben a sugárzásokról mintha senki sem beszélne.

Tovább
Készíts szappant,mint egy profi
Cimkék: kiemelt,

Szappant önteni talán nem nehezebb, mint főzni. Mégis én azt mondom, ne ezzel kezdd a "csináldmagad" karriert. Ismerd meg az alapanyagokat, érezd őket a bőrödön, majd olvass tovább...

Tovább
Szigorú vagy biztonságos? Kozmetikumok helyes cimkézése az EU-ban.
Cimkék: kiemelt,

Mint ahogy az állatkísérlet is tiltott az EU-ban több éve már, úgy afelől is biztosak lehetünk, hogy egy EU-ban készült kozmetikum ISO szabvány szerint kerül gyártásra egészségünk érdekében.

Tovább