Natúrkozmetikumok bújkálnak a szépségszalonokban is!

Natúrkozmetikumok bújkálnak a szépségszalonokban is!

Hogyan tehet egy jó kis krém még többet a szépségedért?Ha azt szakember viszi fel a bőrödre egy profi arckezelés során.Utána pedig tanácsokkal lát el-hogy mindig jó bőrben legyél.


Egyre többen panaszkodnak tartósítószer, illatanyag allergiára. Egyre több fiatalnak is problémás a bőre-de legalábbis vízhiányos! Idősebb korra a sejtjeink megújulása lassul le, és egyben vékonyodik a bőr, zsírhiányos gyakran. Városi levegő, tömeg és zsúfolt mindennapi teendők listája: ez nyomot hagyhat a bőrödön. Tudomásul kell venni: mindenkinek érzékeny a bőre.

 

Király Szilvia a Family Beauty Szalon mesterkozmetikusa az Eco-Z Multiage mélyhidratálónak szavazott bizalmat. (A szalont itt találjátok: https://familybeautysalon.hu/) Nagyon hálásak vagyunk, hogy a sok sok piacon lévő profi termék mellett egy natúr, kézműves kence is helyet kapott. Megkérdeztük, mi a tapasztalata a krémmel.

 

„ Én amellet, hogy kozmetikus vagyok, régóta törekszem az egészséges- környettudatos életmódra. Ezért bőrömre is csak olyan terméket teszek, ami védi-óvja a bőrömet a külső hatásoktól,(napsugárzás, szél szárító hatása stb.)és ezek mellett táplálja is. A MosóMami termékeit már jó pár éve használom és mindig elégedett voltam a termékekkel, így  kipróbáltam a Eco-Z Multiage krémet is. Nagyon jó állagú, kellemes- természetes illatú krém.Gyorsan felszívódik a bőrön, nem hagyva nyomot. Észrevettem azonnali feszesítő hatását is. Összetétele is megfelel a mostani trendeknek is, -hidratál, -nyugtat, -gyulladást csökkent, -magas antioxidáns tartalmú- ami az öregedés ellen van. Így rögtön kipróbáltam vendégeimen is. A vendégeknek is nagyon tetszik a termék, gyakran kérdezik, hogy ez milyen krém- a kellemes illata-állaga miatt! Minden kezelés végére be tudom illeszteni: akár tini gyulladt börre gondolok, akár idősödő érett börre, mindegyiken kiválóan működik. Ebben a szennyezett- szmogos levegőben nagyon fontos a bőr védelme, mindenkinek szívből ajánlom az Eco-Z Multiage arckrémet! Használjátok minden nap reggel-este!”

 

Itt találod a krémet >> https://mosomami.hu/Multiage-melyhidratalo-arckrem

 

Ünnepek előtt bízd magad profira, és engedj meg Magadnak némi feltöltődést szakember kezei között! Ne feledd, bőröd a várad!


 

Barátsággal:

MM Kriszti« vissza
Blog
Ezért használják a világon nők milliói a Vadrózsaolajat
Cimkék: kiemelt,

Teája a legjobb ízű gyógyszer, olaja az egyik leghatékonyabb bőrápoló. Egy luxus érzetű összetevő,amiért nem kell a világot körbeutaznod...

Tovább
10 év a mosódióval:ideje Neked is váltanod?
Cimkék: kiemelt,

Hogy repült el tíz év.. És közben csak és kizárólag mosódióval, mosószódával, oxival mostam és sosem kaptunk ki, hogy "koszos a gyerek" vagy Apa melósruhája büdös maradt... Szóval igen, érdemes volt.

Tovább
Emulziós kencék haladóknak: lotion-krém-testvaj
Cimkék: kiemelt,

Ahány bőr és ahány évszak,annyi kedvenc. Könnyed lotion, hidratáló krém vagy tápláló testvaj? Most kiderül a turpisság...

Tovább