Édes élet- sima lábak Cukorpasztával

Édes élet- sima lábak Cukorpasztával

Márpedig a szőrnek mennie kell! Minden nő, férfi túl van már jópár módszeren. Fáj, ragad,drága és macerás az otthoni szépítkezés. Vagy mégsem?


Kinyitnak a strandok, érkeznek a melegfrontok. Ha eddig nem tetted, ideje kibújni a karanténbundából. Hoztunk egy olyan megoldást, ami évszázadokkal ezelőtt is ismert volt, 100 % természetes és meglepően hatékony még az erősebb szőrszálakkal is.

Ez a cukorpaszta. Nézzük a parktikus tanácsokat!

 

#1: Patronost vagy tégelyest vegyek?

 

Általánosságban: a patronos picit vékonyabban vihető fel a bőrre, és inkább a piheszőrök, vagy sötétszőke szőrökhöz, szőrtípushoz ideális. A tégelyes, pasztásabb verzió könnyebben elbáni erősebb,sötétebb szőrökkel (pl. hónalj, bikinivonal).

 

Használaz szempontjából egyik sem követlen nagyobb türelmet vagy előkészületet.

 

Itt találod őket >>> https://mosomami.hu/?kereses=Cukorgyanta

 

 

#2: Mennyire fáj a szőrtelenítés?

 

Igazából nagyjából úgy , mint minden,ami gyökerestől tépi ki a szőrt. Azonban nagy különbség a gyantával szemben, hogy nem nyúzza a bőrt, nincs égésveszély, vagy lehetséges  irritáció. Sőt, a bőr az értékes cukor összetevőket be is szippantja, hidratált és sima érzetű lesz. Ráadásul gyorsan végezhetsz a művelettel. 

 

# 3: Hogyan kell használni?

 

A patronost a kizárólag ehhez való melegítőben melegítsd fel, és a leítaknak megfelelően, papírcsíkkal használd. A tégelyest kétféleképpen is használhatod: spatulával- ha lágyabb, és ilyenkor könnyebb is papírcsíkkal lehúzni a szőrt. Illetve csupasz kézzel, "gyúrmaszerűen" 100% zerowaste módon. Ilyenkor a diónyi, kisebb baracknyi anyagot a szőröd növekedési irányával ellentétesen (néha ez trükkös lehet pl. combok) vidd fel a SZÁRAZ bőrre, majd gyors, erős mozdulattal, mintha gyantacsíkor húznál le, húzd le a kb. fél cm vastag cukorpaszta csíkot. Többször egymásután ezt meg tudod tenni.

Amikor már nagyon puha a "pasztagolyód" és tele van szőrrel, illetve el is színeződött, dobd ki komposztba. 

 

 

#4: Beleragad a ruhába vagy a hajamba?

 

Ez sima cukor. Sima ügy. Meleg vízzel gyakorlatilag mindenből kiszedhető. 

 

#5: Miért zerowaste?

 

Gyakorlatilag alig kell hozzá plusz ipari eljárás. A tégelyes verzió csoamgolása több mindenre újrahasználható. Környezetre nem káros a cukorpszta és természetesen azonnal le is bomlik. A patronos csomagolása szelektívbe dobható, hsizen 100% kiöblíthető.

 

Az idei nyár más-talán még többet igyekszünk társaságban lenni végre, ehhez az ápoltság alap feltétel. A sima bőrt úgy érheted el a 100% természetes cukorpasztával, hogy nem nyúzod a bőröd, sőt, ápolod. Mindezt az otthonodban, bármikor, ha van pár perced.

 

Kellemes készülődést!

 

Barátsággal:

MM Kriszti« vissza
Blog
Találd meg a tutit-a samponok világa
Cimkék: kiemelt,

A tudatos vásárló számára hamar kiderül,hogy minden sampon alapvetően 3-4 fő összetevőből készül. Az egyedi igények mégis többféle termékért kiáltanak.Mutatjuk...

Tovább
Ápoló olajok helyesen:TETŐTŐL TALPIG
Cimkék: kiemelt,

Argántól a Tamanu olajig ma már minden kapható itthon is. Hogy valóban szépségedet szolgálják, érdemes megfelelő mennyiségben és módon használni őket...

Tovább
CBD olaj-amitől a bőröd feldobódik
Cimkék: kiemelt,

A Cannabidiol olaj (röviden a CBD) az EU-ban engedélyezett kozmetikai alapanyag, mely Szeptemberben nálunk is debütál.Ha illegális drogot keresel,ez a cikk és webáruházunk nem Neked szól.

Tovább