Eddig ezeket nem is tudtad termékeinkről

Eddig ezeket nem is tudtad termékeinkről

Megszépíti a bőröd, tisztábbá varázsolja otthonod. Tekintettel van a környezetedre és nem terheli szervezeted felesleges vegyszerekkel. Ez alap. De számunkra fontos többek között a társadalmi felelősség vállalás, a bio tanúsítás és legfőképpen a hiteles TÁJÉKOZTATÁS. Elkalauzolunk téged a kulisszák mögé, termékeink eredetét illetően.


Összefogás magyar cégekkel

 

Mivel mi magunk is 100% családi tulajdonú magyar cég vagyunk, tudjuk, mennyi munka jó terméket, jó munkakörményeket és jó hangulatot teremteni egy telephelyen. A termelésben mindenki kiveszi a részét- legyen szó üveg vagy műanyag csomagoló anyag gyártásról, papírtermékről, cimkékről.

 

Talán egy kicsit „magyaros” a design a cimkék, flakonok esetében de ezzel magyar vállalkozásokat támogatunk, és munkahelyeket teremtünk, magyar adókat fizetünk.

 

Bio tanúsítás-jobb a bőrödnek

 

Aki már szagolt jóféle illóolajat és annak bio verzióját, tudja miről beszélek. A vegyszermentesség érezhető az olaj minden cseppjén és, bőröd is hálás lesz érte.

 

Kimutatható, hogy a bio termelés bár „kisebb” hozamot hoz, az ökoszisztémának sokkal jobbat tesz és ezzel mindenki jobban jár.

 

Zerowaste és Upcycle

 

Mind több termékünket igyekszünk papír vagy újrapapír (szinte csomagolásmentes) anyagban kínálni Neked. A tisztítószereket újratöltjük-a műanyag flakon felhasználást csökkentjük.

 

Folyamatosan keressük az innovatív, okos megoldásokat-és tudatos választásra ösztönzünk!

 

Állatkísérlet mentesség

 

Sokszor elhangzott: kozmetikumot nem szabad reklámozni az EU-banazzal, hgy állatkísérlet mentes. Hiszen a kísérleteket rendelet tiltja sok éve.

 

Mégis fontos hangsúlyozni, hogy olyan alapanyagokat választunk kozmetikumok és tisztítószerek esetében is, melyeket már nem kellett, hogy újra és újra állatokon teszteljék. A végtermék tesztelése pedig teljességgel felesleges a megfelelő szakmai háttér és szakirodalom ismeretében.

 

Egyéni érzékenység, irritáció és eddig nem ismert allergia azonban mindig előfordulhat-erre figyelj!

 

 

Társadalmi Felelősségvállalás

 

A jó körbejár. Persze az is igaz, hogy csak a jó emberek csalódnak-ebből is kijutott. Fontosabb azonban, hogy évente sok kis lyukat foltozunk Állatmenhelyek, Civil Szervezetek és karitatív tevékenységet folytató szervezetek költségvetésében.

 

Hogy ezt miért nem verjük nagydobra? Nos, mert hisszük, a jó körbejár, reklám nélkül is.

 

Gyermekmunka- még véletlenül sem!

 

Tudtad, hogy a világon sok kisgyermeket használnak ki gyermekmunka során?

Bár az import termékek színesítik palettánkat-szó szerint például a mica színezékek- tudnod kell, hogy hivatalos nyilatkozatot kérünk a gyártótól, arról, hogy gyermekmunkát nem folytatnak.

 

Nekünk nem mindegy, honnan, hogyan kerül a minőségi kozmetikai alapanyag Hozzád. Senkit sem nem szabad kihasználni munkavégzés során.

 

Fair Trade minősítés

 

Fentiekhez kapcsolódik egy roppant fontos tanúsítás, mellyel például a shea vajaink rendelkeznek: Fair Trade. Azaz Tisztességes kereskedelem. Egy termelési-ellátási lánc, melynek legvégén Te vagy, a legelejeén pedig a földművelő/betakarító ember vagy család. Az a falu, aki Számodra megtermelte azt a szuper bőrápolót.

 

Ez a minősítés arról biztosítja a vásárlót, hogy az ellátási lánc minden tagja egy tisztességes hasznot, tisztességes munkakörülmények és kereskedelmi feltételek mellett ér el. Így is lehet.

 

1% vissza a Természetnek

 

Ismered a BoHo Green dekorkozmetikumainkat? 2016 óta vagyunk a magyarországi képviselete. Ha natúr sminkről van szó-nos, ők állják a szavukat.

 

A Bio, vegán tanúsítás mellett több termékük gluténmentes és MINDEN termékük profitjából 1%-ot felajánlanak olyan célra, mely környezetvédelmi célokat szolgál. Általában egy-egy megbízható, neves szervezet kezeli ezt az összeget, hogy célba jusson.

 

Ha még nem fáradtál el, még néhány extra a MosóMami csapatáról :)

 

Kik vagyunk és miért csináljuk ezt az egészet?

 

2007 óta a zöld háztartás elkötelezett követői vagyunk, akik annak idején olyannyira nem találtak itthon öko megoldásokat, hogy elkezdtek importban gondolkodni, majd maguknak fejleszteni. Ebből született meg Öko manufaktúránk 2009-ben.

 

Nem túlzás azt mondani, hogy azóta is első számú laborunk a konyhánk és fürdőszobánk, és napi szinten csodálkozhatunk rá egy-egy természetes olaj, vaj vagy kivonat tökéletességére a bőrápolási tesztek során.

 

Csapatunk családias és elkötelezett a minőségi kiszolgálás terén, legyen szó egy darabról vagy egy paletta mennyiségről.

 

Egész csapatunk az ügyfélszolgálat

 

Nekünk nem nyűg, ha kérdezel. Azon dolgozunk, hogy szakmailag korrekt és valódi segítséget kapj. Nincs sablon válasz-hiszen nincs sablon vásárló. Mindannyian mások vagyunk, és ez pont így van jól.

 

Szép napot!

 

Barátsággal

MM Kriszti« vissza
Blog
Ezt az 5 dolgot nem tudtad a mosószereink csomagolásáról
Cimkék: kiemelt,

Autóipar, bútorok, lakberendezési tárgyak, iskolaszerek... Valóban lehet műanyagok nélkül élni?

Tovább
CBD olaj-amitől a bőröd feldobódik
Cimkék: kiemelt,

A Cannabidiol olaj (röviden a CBD) az EU-ban engedélyezett kozmetikai alapanyag, mely Szeptemberben nálunk is debütál.Ha illegális drogot keresel,ez a cikk és webáruházunk nem Neked szól.

Tovább
TIPPEK a türelmen túl: Mitől nő a haj?
Cimkék: kiemelt,

Míg világ a világ, a hosszú hajkorona valahogy ékessége lesz a hölgyeknek. Hogy mindehhez mit is szólunk mi, lányok? A szépségért bizony néha szenvedni kell.Vagy mégsem?...

Tovább