A versenyt komolyan veszik, de a testápolást csak lazán. Pókerben nem ismernek tréfát, de a csajos hisztiket maguk között kiröhögik.Ők,igen…

BŐRRE MEGY A VÁSÁR

Férfi bőrápolás: a kategória, aminek kellene léteznie, de gyakorlatilag itthon még kimerül a borotválkozó szerekben. Gyönyörű “barber shop”ok nyílnak, de méregdrága és so-so összetevős termékekkel, főleg hajformázókra koncentrálva.A fiúk nem tehetnek róla, a “shopping” génjük hiányzik.  Meg amúgy is ha egy fokkal szebbek az ördögnél, a randi sima ügy. Tehát mire van szükség? Tusfürdőre. Meg samponra. Oké, hajbalzsam meg borotválkozó gél. Jó illata legyen. Összetétel?…

A bőr-ellentétben hajunkkal- nagyon is élő szövet. 8-10 hetente megújul és minél jobban vigyázunk rá, az új sejtek annál egészségesebbek lesznek.

Akár hiszed akár nem, a férfiak bőre eleve érzékenyebb, mint a nőké. Őket is több külső és belső környezeti hatás éri, mint száz évvel ezelőtt. És bár vastagabb és kevésbé ráncosodik bőrük, meghálálja a törődést. Bőrük hajlamosabb a zsírosodásra és gyakran tágabbak a pórusok a hormonhatások miatt. A káros kemikáliák itt is meg tudnak ragadni, vagy akár felszívódni. Az alapos, de mégis gyengéd tisztítás elengedhetetlen.

HA KISZÁRAD A BŐR,-ÉS A HAJ:

Egyre több a szakállt viselő férfi is, az arc ezen ékessége pedig frissen mosva vonzó. Fontos, hogy a tisztálkodás során a bőr ne száradjon ki. A haj (az ősz is) rugalmas, fényes maradjon és kellemes illatot árasszon.

Amikor a bőr kiszárad, sérülékenyebbé válik és ráncos, fénytelen, rugalmatlan lehet. A tetoválásokkal fedett bőrfelszínre különösen igaz, hogy mindig hidratáltnak kell maradnia.

A haj elkezd töredezni, és a legjobb frizura is ápolatlannak tűnik. A fejbőr vérerekkel sűrün szőtt, ezért irritációra hajlamosabb. Érzékeny baktérium flórája sem igényli a parabéneket.

ÁPOLTSÁG MACERA NÉLKÜL

Fürdés után időt kell szánni egy kis kényeztető bőrápolásra. Az argánolaj, jojobaolaj, mandula olaj olyan szuper bőrápolók, mely zsíros érzet nélkül remekül ápolják az érzékeny férfi bőrt.  Mindig nedves arcbőrön, vagy testen alkalmazd, hiszen így vízet is juttatsz a bőrbe és közben táplálod is azt-pótolod a zsírsavakat.  Az argánolaj segíthet a pattanások elleni harcban.A jojoba borotválkozás után nyugtatja a bőrt. A mandulaolaj szinte mindig jól jön. Különösen a száraz kézfej,-körömágybőr, ajkak lesznek hálásak érte. Hidratálás és visszatáplálás a lehető legegyszerűbben.

Így egyetlen olajjal letudhatod a teljes testápolást. Ha hosszabb a hajad, akkor nyugodtan alkalmazd a hajvégekre is ezeket a csodás olajokat.

MIRE JÓ A KOFFEIN?

 

Férfiaknak készült formulákban is a napi  szokások mellett figyelembe vesszük különleges igényüket. Ahogy telnek az évek, egyre sármosabbak lesznek, de bizony a haj ritkább és kevésbé fényes lehet. Nem megfelelő áppolószerekkel ezen még tovább lehet rontani. A férfiak gyakran naponta mosnak hajat. Munkahelyi sajátosság, vagy sportolás miatt; illetve a rövid haj gyorsabban zsirosodik, koszolódik.

A koffein egy stimuláló anyag,melyet kávé,-és teafélékből is ki lehet nyerni. Általában vízoldékony és igen hatékonynak bizonyolt használata az alábbi esetekben:

– antioxidáns>> segít tompítani a környezeti stressz okozta sejtkárosodást.

– stimuláló>> fokozza a vérkeringést, doppingol.

– bőrfeszesítő >> tömény koffeint előszeretettel használnak narancsbőr elleni készítményekben is.

A termékek halmozása helyett érdemes egy-két alap darabot tartani a polcon.

Mindezek inspiráltak bennünket abban, hogy a natúrkozmetikai termékeink körét egy praktikus 4 az 1-ben tusfürdővel bővítsük.

Tégy egy próbát, hiszen Bőröd a várad 🙂 ITT bővebben >>https://mosomami.hu/Eco-Z-4-in-1-ferfi-Tusfurdo