Aktív Oxigénes Fehérítő (Nátrium perkarbonát)

VÁSÁRLÁS

 

Az OXIGÉN erejével a foltok ellen és a maximális tisztaságért, ropogós frisseségért! Aktív Oxigénes Fehérítő, 100% Nátrium Perkarbonát, mely az oldódás során mosószódára és hidrogén peroxidra-majd oxigénre bomlik. 

Raktáron. Szállítás akár 1 munkanap alatt.
Kiszerelés
Cikkszám
Egységár
Bruttó ár
500 g
Rendelhető
0003MM
1.7 Ft/g
850 Ft
1000 g
Rendelhető
0001MM
1.4 Ft/g
1 395 Ft
25 kg
Raktáron
0002MM
1111.2 Ft/kg
27 780 Ft


100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. Kb. 30% hidrogén peroxidot tartalmaz, mely a vízben oldva ún.naszcens Oxigénre bomlik,azaz ott helyben oxigén atom  keletkezik (szabadul ki) és tesz a dolgát: fehérít és higiénikus mosást tesz lehetővé.

 

Gazdaságos granulátum, mely jól oldódik vízben. LANGYOS ÉS KB 40  FOKOS VÍZBEN IS JÓL OLDÓDIK! A nagyon magas hőmérsékletet azért szokták javasolni, mert aki például beteget ápol otthon, vagy nagyon szennyeszett pamut pelenkát akar fertőtlenítve mosni, ott a magas hőmérséklet is segít.

 

Pépesítve tehetjük közvetlenl a foltra (színpróba javasolt, bár általánosságban elmondható, hogy nem fakítja a színeket), vagy előáztathatjuk az anyagokat 5 l meleg víz és 1 teáskanál oxi keverékében.

Leginkább 40 Celcius fokos vízben bomlik jól MOSÓGÉPES MOSÁSNÁL.

Mosopórhoz adagolva, mosószódával, szappanreszelékkel keverve is jó szolgálatot tesz a ruhaneműk tisztításánál.

 

KÉZI MOSÁSNÁL megteszi a kihűlt fürdővíz is, mert néhány óra alatt elő  lehet vele áztatni fehéreket vagy foltos ruhákat, stb.

Összetevők (INCI)
Sodium percarbonat. Képlete: 2Na2CO3 * 3H2O2