Keresett kifejezés: tenzidek


Találatok a termékek között

Van -e értelme a habmentes samponnak?

Van -e értelme a habmentes samponnak?

A kozmetika ipar és az élet is elég színes ahhoz, hogy mindig új-vagy annak vélt-termékek jelenjenek meg.Hogy jön a habmentes sampon a képbe?...


Találd meg a tutit-a samponok világa

Találd meg a tutit-a samponok világa

A tudatos vásárló számára hamar kiderül,hogy minden sampon alapvetően 3-4 fő összetevőből készül. Az egyedi igények mégis többféle termékért kiáltanak.Mutatjuk...


Vakító fehérség bármi áron?Mutatjuk az öko megoldásokat.

Vakító fehérség bármi áron?Mutatjuk az öko megoldásokat.

A fehér az ártatlanság és elegancia színe. Sajnos pár órás viselet után a fehér ruha garantáltan piszkosnak tűnik.hogyan oldjuk meg a fehérítést egészségünk kockáztatása nélkül?...


Babaruhák mosása 1x1

Babaruhák mosása 1x1

Amikor babamosószert látok a polcon két kérdésem van:egy:adott gyártó akkor mégis milyet gyárt a felnőtteknek?Kettő: ha meg a felnőtt mosószer higított változatát adja el "babásként"miért kerül kétszer annyiba...


SLS és SLeS -ezután tényleg kerülni fogod?

SLS és SLeS -ezután tényleg kerülni fogod?

Magyarországon is közel 10 éve megy a városi legenda, hogy "hú az SLS nem jó" meg, hogy "kerüld az SLS-t" a samponban, tusfürdőben, de ha lehet, a mosószerben is.


10 év a mosódióval:ideje Neked is váltanod?

10 év a mosódióval:ideje Neked is váltanod?

Hogy repült el tíz év.. És közben csak és kizárólag mosódióval, mosószódával, oxival mostam és sosem kaptunk ki, hogy "koszos a gyerek" vagy Apa melósruhája büdös maradt... Szóval igen, érdemes volt.


Hajfestés okosan, takarékosan

Hajfestés okosan, takarékosan

Elmondom neked, hogyan tudsz a lehető leghatékonyabban, mégis fejbőr-hajszerkezet kímélő módon szépülni, akár otthon is.


Minőség


KÍNÁLT ALAPANYAGOK

Az egykomponensű növényi vajak, olajok, szállítmányonként mutathatnak eltérést. Ez abból ered, hogy minden növény másképpen érik be, másképpen adja ki az olajat. Egyes tulajdonságok csak molekuláris szinten tapasztalhatóak, másokat jobban észreveszünk: pl. a sheavaj egyszer picit világosabb bézs, majd sárgás bézs.Máskor  a diós-füstös  illat  különbözhet.

 

Az objektív tulajdonságokat minidg azonos szinten kell tartani, ilyen a bakterológiai tisztaság, vagy a finomítatlan/ finomított mivoltja egy alapanyagnak.

 

A szubjektív tulajdonságokat (bőrérzet, illat, stb.) egyedi döntés és egyedi bőrtípus, akár hangulat adja, ezért lehet, hogy egyes olajokat megszeretsz testápolásra, másokat nem. Igyekszünk részletes leírást adni, de ha kérdésed, aggályod lenne, mindenképpen írj nekünk: info@mosomami.hu.

 

NÖVÉNYI TENZIDES TISZTÍTÓSZEREK és TISZTÁLKODÓSZEREK:

A növényi mosószerek (cukortenzidek, szaponin) is mutathat apró ingadozást, de ez sosem megy a mosóerő rovására! A növényi mosóadalékok néha szeparálódnak egymástól, és elegendő összerázni őket, utána használhatóak. Kérjük, hogy tartsd őket fagytmentes és száraz helyen, és óvd az erős napsütéstől is.

 

Szeretnénk, ha elégedetten nézelődnél boltunkban, ezért keresd bátran Facebook oldalunkat, ahol sok recept, ötlet található. Blogunkban rendszeresen adunk tippeket kezdő és haladó kencekészítőknek, valamint megosztjuk általános bőrápolási tanácsainkat.

 

FONTOS:

Bontott vagy  félig használt terméket nem áll módunkban visszavenni. Illat, szín, egyéb komponenst érintő kérdésben bátran kérdezz csapatunktól. Minden egyéb esetben kérünk jelezd felénk, hogy segíthessünk a választásban, vagy megoldjunk egy minőségbeli kérdést: INFO@MOSOMAMI.HU

Öko mosószer körutazás

Öko mosószer körutazás

Ma már világos,hogy több, mint múló divathóbort: a környezettudatos háztartásvezetés trendi, okos, hatékony és olcsó.Jó Neked és jó az élővizeknek-azonban az apróbetűs részt nem árt elolvasni...Gyorskalauzban megmutatjuk a tutit!


Hogyan tedd meg az első lépéseket a vegyszermentes élet felé?

Tiszta baba, rendes ház-tartja a mondás...Észrevetted, hogy a rendelőben, a kórházban meg aztán a séták alkalmával mintha versenyt futnánk mi anyukák? Rengeteg a feladat, és sokszor nem jut idő a legfontosabb dolgokra.

Hogyan tedd meg az első lépéseket a vegyszermentes élet felé?