Vissza ide: Színezők

Mica por VÉRVÖRÖS

VÁSÁRLÁS

Ásványi eredetű kozmetikai pigment, mely jól bírja a pH ingadozást. Zsírban oldékony, ezért elsősorban szappanok, dekorkozmetikumok színezéke. SÖTÉTPIROS, igazán kevés is elegendő belőle.

Raktáron. Szállítás akár 1 munkanap alatt.
Kiszerelés
Cikkszám
Egységár
Bruttó ár
10 g

Raktáron
MM0127
178.5 Ft/g
1 785 Ft
100 g

Rendelhető
MM0248
85 Ft/g
8 500 Ft
1000 g

Raktáron
MM0541
164.59 Ft/g
164 589 Ft


Biztonságos kozmetikai összetevő, mellyel kiszámíthatóan  sikerül a szappanszínezés és gyönyörű ajakbalzsamok, rúzsok is készíthetőek vele. A forgalmazott mica színeket úgy válogattuk össze, hogy  mindenféle kozmetikumban engedélyezett az alkalmazásuk.

FIGYELEM: Csak megbízható forrásból vegyél kozmetikai színezéket! Az autóipar,-építőipar színezkei ehhez nem elég tiszták sem mikrobiológiai sem nehézfém tartalom miatt és veszélyt jelenthetnek az egészségre! A fluoreszkáló, vagy "kaméleon" színeket is fontold meg (ezeket általában körömlakkban még engedélyezik) , hiszen ezek is vitatható kemikáliákat tartalmaznak, vagy magasabb nehézfémion koncentrációt.

 

ALKALMAZÁSA: 0,1%-0,2%, dekorkozmetikumokban ennél kevesebb és több is lehet.

Összetevők (INCI)