Feno PE tartósítószer

VÁSÁRLÁS

INCI: Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin megbízható keveréke. Széles spektrumú (Gram pozitív és Gram negatív mikroorganizmusokra is ható) kozmetikai tartósítószer. Parabénmentes, de szintetikus előállítású. Minősített natúrkozmetikumban nem engedélyezett minden esetben.

Raktáron. Szállítás akár 1 munkanap alatt.
Kiszerelés
Cikkszám
Egységár
Bruttó ár
30 ml

Raktáron
0856MM
33 Ft/ml
990 Ft
500 g

Rendelhető
0059MM
13.6 Ft/g
6 800 Ft
1000 g

Rendelhető
0372MM
11.83 Ft/g
11 830 Ft


Használata: 0.5-1.2%

Parabén és formaldehidmentes SZÉLES SPEKTRUMÚ kozmetikai tartósítószer. Előnye,hogy akár 12-es pH ig alkalmazható és 120 Celcius fokot is bírja károsodás nélkül-ezért pl. kis víztartalmú, melegen önthető balzsamos termékekhez is kitűnő. Ilyen termék a pomádé, bortovakrémszappan is. A fenoxiethanolt az EU 1%-ig engedélyezi kozmetikumban és nagyon széles szakirodalom készült már arra vonatkozóan, hogy irritatív -e. A készítmény 90%-ban phenxyethanolt és 10%-ban ethylhexylglycerint tartalmaz.

 

FIGYELEM: ez a termék a korábbi Euxyl PE 9010 termékkel összetételében megegyezik, de a  korábbi gyártó kivonultatta Magyarországról az anyagot, és más forrásból kellett beszereznünk-kedvezőbb áron ezt.

Összetevők (INCI)
Phenoxyethanol, ethylhexylglycerin