Vissza ide: Tenzidek

Betain C 45

VÁSÁRLÁS

A Betain napjainkban kókuszból izolált amfoter tenzid, mely stabil habot képez más anionos vagy nem ionos tenziddel keverve, miközben csökkenti a lehetséges bőr irritációt. Minden lemosószerben jó szolgálatot tesz.

Raktáron. Szállítás akár 1 munkanap alatt.
Kiszerelés
Cikkszám
Egységár
Bruttó ár
1000 g

Raktáron
MM0080
1.93 Ft/g
1 930 Ft


45 % MOSOAKTÍV ANYAG TARTALOM!

A piacon általában 30-35%-os található.

Betaint többféle olajsavból is elő lehet állítani, ezért az INCI ellenőrzése különösen fontos! A különféle Betainok különböző erősségű,tartósságú habot adnak.

A coco-betain bevált segéd tenzid, és még az agresszívebb anionos tenzideket is felhasználó barátabbá teszi kozmetikumokban.

 

SŰRÍTÉS: amennyiben használsz valamilyen anionos tenzidet is néhány %-ban, és teszel mellé betaint, egyszerű konyhasóval tudod sűríteni a sampont vagy tusfürdőt. Ehhez mindkét anyagnak minőséginek kell lennie. Ajánlott pl.

 

ALKALMAZÁSA: 5-10%, olykor 20%.

Összetevők (INCI)