Minőség


NATÚR VAJAK, OLAJOK:

Az egykomponensű növényi vajak, olajok, szállítmányonként mutathatnak eltérést. Ez abból erede, hogy minden növény másképpen érik be, másképpen adja ki az olajat. Egyes tulajdonságok csak molekuláris szinten tapasztalhatóak, másokat jobban észreveszünk: pl. a sheavaj egyszer picit világosabb bézs, majd srágás bézs, vagy a diós illat is különbözhet.

Az objektív tulajdonságokat minidg azonos szinten kell tartani, ilyen a bakterológiai tisztaság, vagy a finomítatlan/ finomított mivoltja egy alapanyagnak.

A szubjektív tulajdonságokat (bőrérzet, illat, stb.) egyedi döntés és egyedi bőrtípus, akár hangulat adja, ezért lehet, hogy egyes olajokat megszeretsz testápolásra, másokat nem. Igyekszünk részletes leírást adni, de ha kérdésed, aggályod lenne, mindenképpen írj nekünk: info@mosomami.hu.

 

MOSÓSZEREK:

A növényi mosószerek (cukortenzidek, szaponin) is mutathat apró ingadozást, de ez sosem megy a mosóerő rovására! A növényi mosóadalékok néha szepraálódnak egymástól, és elegendő összerázni őket, utána használhatóak. Kérjük, hogy tartsd őket fagytmentes és száraz helyen, és óvd az erős napsütéstől is.

 

Szeretnénk, ha elégedetten nézelődnél boltunkban, ezért keresd bátran Facebook oldalunkat, ahol sok recept, ötlet található, és az egyes termékről blogunkban is írunk.

 

Bontott, félig használt terméket nem áll módunkban visszavenni, de minden egyéb esetben kérünk jelezd felénk, hogy segíthessünk a választásban, vagy megoldjunk egy minőségbeli kérdést: INFO@MOSOMAMI.HU