Ez az igazán expressz manikűr-jah,és egészségesebb is...

Ez az igazán expressz manikűr-jah,és egészségesebb is...

Van egy kedves, rendes "körmös" ismerősöm, szépen dolgozik.Ez a cikk sem egy gél lakk ellenes poszt, mégis felnyithatja a szemed, és alternatívát kínál...


Azt hiszem szerencsések a lányok, hiszen mindennap, sőt minden napszakban más és más díszekkel emelhetik ki szépségüket. Legyen az ruha,kiegészítő, smink. Coco Chanel egyszer azt mondta: "Az a nő,aki semmilyen kozmetikumot nem használ, nagyon el van szállva magától"...

 

Tudták ezt már Egyiptomban is, igaz, néha nagy árat fizettek a szépségért. Ólóm tartalmú rúzsok, szennyezett szemöldökfestékek és ragasztott orbitális műkörmöket is találhattunk a palettájukon. Mégis stílust teremtettek: gondoljunk a "kleopátra" frizurára. Szerintem még évszázadok múlva is menő lesz.

 

Videónkból már tudjátok, hogy miért kell odafigyelni a msinkszerekre.Ha nem láttad, itt megnézheted:

 

 

A körmökről kevesebb szó esik. Nekem volt mindenféle:  zselé lakk, épített és porcelán is. 2 hét alatt....Az esküvőm előtt. Jah, az esküvőn sima lakkozás volt. Szerintem ott orroltam meg a műköröm műfajra-bár minden tiszteletem a körmözés ezen területén dolgozóknak. hiszen művészet. Az történt, hogy megnövesztettem a körmöm, hogy mehessek "zselépróbára" és a fotókon majd művészi, csipkés mintájú körmeim legyenek. Sajnos ledobta a körmöm. Sorba mindent...Így egy tövig szakadt, agyonreszelt alapom volt a ceremónia előtt 3 nappal...

 

 

Aztán jött a géllakk...először azt hittem, a körmös béna, mert nekem 1 hét után töredezett, aztán le is vált. Igaz, nem kíméltem: gyerek, munka, háztartás, néha torna-súlyzó. Utána egy tapasztalt és igényes lányhoz mentem, azóta is barátok vagyunk. De a gél lakkról letettem. A műanyag érzés, a por, az összetevők és,hogy tulajdonképpen 1 hét után már unom a színét...

Szerintem sem idő, sem kiadás szempontjából nem spórolós történet. Mivel nem vagyunk egyformák, van,aki másképp gondolja. Itt összeszedtem Nektek néhány szempontot összehasonlításképpen:

 

                                                                                                       GÉLLAKK                                                                     BOHO KÖRÖMLKAKOK
IDŐTAKARÉKOSSÁG:     kéthetente másfél óra  heti 10-15 perc
ÁR:  4000,- Ft átlagosan/alkalom  3200,-Ft/ kb. 10 alkalom (alapozó+fedőlakk)
TARTÓSSÁG:  2-3 hét (erős lenövés,kopás) 3-4 nap (kopás)
ÁPOLÓ HATÁS: a gyenge körmöket védheti  olajok+ védőréteg

 

A színválaszték  ma már több, mint elegendő. Legyen szó szintetikusabb, vagy bio körömlakkokról. Gyönyörű márványos, vagy csíkos-pöttyös mintákat lehet kreálni. Szerintem ez egy szuper videó,ami otthon is könnyen elkészíthető.  Gyerekkel külön móka:

 

https://www.youtube.com/watch?v=OipRmJRd95M

 

Amiért mi a BoHo mellett tettük le a voksunkat, nem csak az összetevők miatt van. A csomagolás egyedi. Egyedülállóan kreatív és öko. Kupakja fából készült. Az ecset műanyag-de újrahasznosítható. Az üveg pedig tartós alapanyag, számtalanszor újraolvasztható. Mit is jelent a 8 vagy 10 mentes formula?Nézzük:

 

 

Arra bíztatlak, hogy heti 10-15 percet szánj arra, hogy kezeidet megpihentesd és kényeztesd. Áztasd fel meleg vízben. told fel és vágd ki az esetleges bőrkeményedést, körömágybőrt. Reszeld, formázd és lakkozz. 1 réteg színtelen után 2 réteg színes lakkot vigyél fel. Egyre ügyesebb leszel.

 

Exupery egyszer azt mondta: " A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzáadni, hanem amiből nincs mit elvenni"

 

Pihentető szépülős perceket kívánok!« vissza
Blog
Diétát támogató illóolajok
Cimkék: kiemelt,

Még a legelszántabb diétázónak is jól jön egy kis segítség-ha fogytán az akaraterő. Ebben is segít az aromaterápia. Egyes illóolajok pedig a rendszeres (napi 5 perc is az!) mozgást egészítik ki bőrtónust javító hatásukkal.

Tovább
Öko mosószer körutazás

Ma már világos,hogy több, mint múló divathóbort: a környezettudatos háztartásvezetés trendi, okos, hatékony és olcsó.Jó Neked és jó az élővizeknek-azonban az apróbetűs részt nem árt elolvasni...Gyorskalauzban megmutatjuk a tutit!

Tovább
A mosás Angyalai ezért adták az Ecetet a kezünkbe
Cimkék: kiemelt,

Teheted uborkasalátába, vadasba és lencsefőzelékbe.Amúgy meg higiénikusan takaríthatsz vele.Az ecetről beszélünk...

Tovább